Blogbericht

Afgestudeerd met een dikke 8!

Geplaatst op 15-06-2020

Afstuderen bij Dreesz

In dit blogje vertelt Christian Bentvelsen, marketing stagiair bij Dreesz, over hoe hij het werken bij Dreesz heeft ervaren. Na een half jaar stage gelopen te hebben, is hij vorige week vrijdag afgestudeerd met een 8 als eindcijfer! Waar wij bij Dreesz super trots op zijn.

Werken bij Dreesz

Ik heb bij Dreesz een super leuke tijd gehad. Het werk dat ik moest doen omvatte alles wat te maken had met de marketing van Dreesz. Hiernaast heb ik ook een aantal andere taken uitgevoerd ter ondersteuning van Pim Trommelen, de managing director van Dreesz. Hierdoor bleef mijn werk gevarieerd waardoor er nooit een saai moment was. Ik heb hierdoor niet alleen mijn marketing ervaring uit kunnen breiden, maar ook mijn algemene bedrijfskundige kennis verbreed. Ik kon zelf mijn eigen weg vinden in hoe ik te werk ging, zolang ik dit maar goed communiceerde met de rest van het team, wat ik super fijn vond.

Een top team

Het beste aan het werken bij Dreesz zijn toch wel de collega’s. Niet alleen het team van Dreesz maar ook de mensen bij de andere ventures in de studio van Entweder waren echt wel het hoogtepunt van mijn stageperiode. Tijdens en na het werk hangt er een hele energieke sfeer op kantoor, wat mij erg heeft aangestoken. Hierdoor kom ik elke dag met veel plezier naar kantoor. Samen met iedereen sloten we elke week goed af met een VrijMiBo (vrijdag middag borrel). Ook gingen we samen uit en maakten we uitstapjes met elkaar. Waarvan toch wel het hoogtepunt: het uitstapje naar Düsseldorf. Waar wij op een vrijdag middag besloten om met een aantal collega’s naar Düsseldorf te reizen om daar uit te gaan.

Toekomst

Nu ik mijn opleiding International Business and Management Studies heb afgerond, heb ik mij ingeschreven voor een (pre)master aan de Universiteit Twente. Daarnaast blijf ik met veel plezier part-time bij Dreesz om hier mijn opgedane kennis te delen en een aantal taken te blijven uitvoeren.

Ik ben mega dankbaar voor mijn tijd bij Dreesz en kijk uit naar wat de toekomst ons zal brengen!