Blogbericht

Campus Offices en Dreesz zijn gefuseerd!

Geplaatst op 18-08-2021

We hebben groot nieuws! Campus Offices en Dreesz zijn gefuseerd en zullen onder 1 naam verder gaan. In totaal exploiteren we nu 6 kantoorlocaties in Nederland met ongeveer 42.000 m2 verhuurbaar vloeroppervlak aan kantoorruimte. Campus offices biedt een kwalitatief hoogwaardig kantoorconcept met landelijke dekking.

Campus Offices en Dreesz werkten al veel samen de afgelopen 1,5 jaar en hebben een soortgelijke visie op de toekomst van het kantoor en zijn functies. Daarom is er ook gekozen om deze samenwerking door te trekken naar een fusie om zo optimaal mogelijk te bouwen aan een toekomstbestendige portefeuille en organisatie.

Campus Offices gelooft in een ruimte waarin je de ontwikkeling van jouw organisatie moet stimuleren. Dit doet Campus Offices door ruimte en inrichting modulair in te zetten. Een omgeving waar naast werk ook ruimte is om te ontmoeten, bewegen, groeien en ontspannen. Campus Offices werkt vanuit vier pijlers: Delen, Flexibiliteit, Community en Technology.

Net zoals bij Dreesz biedt Campus Offices verschillende faciliteiten aan waaronder vergaderruimten en stiltewerkplekken. Daarnaast zijn er ook ruimtes om te ontspannen: jeu-de-boules baan, pannakooi, fitnessruimte, gameroom, pitchruimte, bibliotheek, dakterras en lunchruimte. De daadwerkelijk rebranding gaat van start wanneer er een nieuwe locatie is gevonden in Almelo. Dit zal dan onder de naam Campus Dreesz verder gaan.

Christiaan Huijg (Campus Offices) zal de Managing Director zijn en zich met name richten op de aankoop, financiering en (her)ontwikkeling van de locaties. Pim Trommelen (Dreesz) zal met zijn functie als Commercial Director verantwoordelijk zijn voor de commerciƫle kant van de portefeuille en daarmee het aantrekken en behouden van huurders voor alle locaties.