Blogbericht

De eerste Dreesz pubquiz!

Geplaatst op 08-06-2020

De eerste Dreesz pubquiz

Afgelopen vrijdag (5 Juni 2020) was de eerste Dreesz pubquiz. Samen met een aantal huurders zijn wij bij elkaar gekomen in het sociale hart, waar Felix vervolgens een leuke pubquiz presenteerde. Onder het genot van een drankje hebben wij met elkaar een ontzettend mooie namiddag gehad. Na afloop van de pubquiz werd er bekend wie de winnaar was, waar natuurlijk ook een prijsuitreiking bij hoort. Na de prijsuitreiking was het tijd voor een borrel waar iedereen de kans kreeg om met elkaar te netwerken. Al met al was het een geslaagde middag, wij zien iedereen graag terug op de volgende borrel!

Dreesz Community

Dreesz staat voor community. Het is belangrijk voor Dreesz dat onze huurders met elkaar in contact komen, en dat er een platform is voor de ondernemers in het pand waar zij met elkaar kunnen netwerken. Hierom organiseert Dreesz elke vrijdag middag een gezellige VrijMiBo. Om deze VrijMiBo nog leuker te maken, organiseert Dreesz geregeld een evenement op de vrijdagmiddag. Hiervoor zijn alle huurders uitgenodigd zodat elke week mooi afgesloten kan worden in een gezelschap van ambitieuze ondernemers. Dit maakt niet alleen het einde van de week leuker, maar creëert ook ruimte voor een connectie tussen verschillende soorten ondernemers en bedrijven. Daarnaast is er voor elk kantoorpand van Dreesz een LinkedIn groep waar alle huurders in zitten. In deze groep kan je om adviezen vragen, anderen tips geven en jezelf en jouw onderneming goed op de kaart zetten. Dit is niet alleen belangrijk voor het netwerken, maar ook voor de sfeer in het kantoor. Een goede sfeer op kantoor brengt energie met zich mee. Voor ZZP’ers en startersondernemingen kan dit net even die boost zijn die ze nodig hadden en een gevestigd bedrijf houd zo het werken op kantoor leuk.

Contact

Lijkt jou zo’n community van ondernemers ook leuk? Kom een keer langs tijdens een van onze vrijdag middag borrels of neem contact op via info@dreesz.com, bel naar 0640661191 of bezoek onze website dreesz.com!