Blogbericht

De handige belhuisjes en Phonebooths!

Geplaatst op 18-03-2021

Bellen zonder geluidsoverlast?

De belhuisjes en phonebooths brengen rust in jouw kantoor! Iedereen herkent het wel, een collega die over het weekend vertelt, een ander iemand is aan de telefoon. Echt een plek voor jezelf heb je niet. De belhuisjes en phonebooths bij Dreesz sluiten hier perfect op aan. Iedereen kan hier ook gebruik van maken!

Belhuisje

Een ontzettend gaaf product die veel te vinden is bij Dreesz zijn de belhuisjes. Dit is een goeie oplossing voor een probleem dat veel bedrijven kennen, namelijk het bellen van medecollega’s. Je probeert je de gehele dag te concentreren maar vaak mislukt dit door bellende collega’s om je heen.

Deze belhuisjes zijn van een mooi formaat die in elk kantoor passen! De belhuisjes zijn gemaakt van geluiddempende vilt aan de binnenkant, waardoor je stem minder goed hoorbaar is. Helemaal wanneer je in een ander belhuisje ernaast zit hoor je nauwelijks geluid! Op deze manier kan je tussendoor even snel een belletje plegen zonder dat je hiermee anderen tot last bent of dat anderen jouw gesprek compleet kunnen volgen!

Phonebooth

De mogelijkheden zijn eindeloos van de phoneboots. De phonebooth is multifunctioneel op kantoor en kan gebruikt worden op elke manier die jij wenst. Door het dienblad kan je ook staand of zittend achter je laptop werken!

In de veranderende kantorenmarkt is de phonebooth echt een uitkomst. Een telefoontje gepland? Neem dan plaats in de phonebooth! Deze is gemaakt van geluiddempende materialen in de wanden waardoor het mogelijk is om je af te zonderen binnen jouw kantooromgeving. Hierdoor worden collega’s niet afgeleid en kan jij ongestoord bellen. Ook geeft de phonebooth het gevoel terug van de klassieke belcel met de technologie van vandaag!

Niet alleen voor telefoneren is de phonebooth geschikt, deze dient ook als concentratieplek. Pak je laptop erbij en ga staand of zittend aan het werk. Daarnaast is het een goeie mogelijkheid om in deze tijd de phonebooth te gebruiken om online meetings in te houden. Door het compacte formaat past hij in iedere kantoorinrichting! Bij Dreesz staan verschillende phonebooths verspreid door het pand, hier kunnen alle ondernemers gebruik van maken.