Blogbericht

Dreesz breidt uit

Geplaatst op 22-02-2021

Meer keuze soorten kantoren

Om nog meer op de groeiende vraag in te spelen, heeft Dreesz een aantal verhuuropties toegevoegd aan haar pakket! Hiermee springt Dreesz nog meer uit met haar bedrijfsverzamelgebouw. Naast de flexplekken, units en flexibele floors worden nu ook kantoren voor één dag, gedeelde kantoorruimtes, private offices en meer vergaderruimtes aangeboden!

Kantoorruimte voor één dag

Als eerste breidt Dreesz uit met het aanbieden van een kantoorruimte voor één dag. De vraag hiernaar wordt steeds groter: slechte wifi thuis, zoomen terwijl de kinderen op de achtergrond zitten, inspiratie opdoen in een andere omgeving of geen zin om dat hele eind naar kantoor te rijden, zijn allemaal redenen om een kantoor voor één dag te huren. Dreesz faciliteert voor de gehele dag thee/koffie, vergaderruimtes en een geheel eigen afsluitbaar kantoor.

Een gedeelde kantoorruimte

Een gedeelde kantoorruimte zegt het al, je deelt het kantoor met maximaal twee andere ondernemers. Met dit aanbod heb je toch de privacy en de gemakken van een afsluitbare ruimte maar tegelijkertijd zijn de kosten erg laag omdat de kantoorruimte gedeeld wordt.

Het private office

Het private office is een soort flexplek-plus, een éénpersoonskamer. Het grote voordeel hiervan is dat je in een afgesloten ruimte zit maar toch onderdeel bent van de Dreesz Community. Hiermee heb je de mogelijkheid om ondernemers te ontmoeten maar tegelijkertijd kan je ook geconcentreerd werken zonder gestoord te worden.

Vergadermogelijkheden

Dreesz merkt dat het vergaderen op locatie juist in deze tijd heel erg toeneemt. Bij veel ondernemingen is dit juist hét moment wanneer toch bij elkaar gezeten wordt en dan is dat fysiek, onder het genot van een kopje koffie en een heerlijke lunch toch wel heel prettig! Bij Dreesz is het mogelijk om met maximaal 25 personen te vergaderen. Deze vergadermogelijkheden zijn uiteraard voor interne als voor externe partijen mogelijk!