Blogbericht

Dreesz Deventer Veiling 7 Januari

Geplaatst op 07-12-2020

Dreesz organiseert op 7 Januari een veiling voor de gebiedsontwikkeling van het Hanzepark bedrijventerrein in Deventer. Parkmanagement Deventer heeft al lang plannen liggen om het Hanzepark nóg aantrekkelijker te maken, maar heeft hier een handje hulp bij nodig. Hierom organiseert Dreesz een veiling om geld in te zamelen voor deze verbeteringen.

De veiling zal op 7 Januari 2021 om 16:30 beginnen. Hier zijn alle bedrijven in en rondom Deventer welkom bij het Dreesz Deventer kantoor om te bieden op verschillende kavels. Dreesz zal de hapjes en drankjes verzorgen voor alle aanwezigen die meedoen aan de veiling. Het is de bedoeling dat de ondernemingen binnen het Hanzepark kavels zullen inbrengen die tijdens de middag/avond bij Dreesz geveild zullen worden waarna alle opbrengst naar het parkmanagement Deventer zal gaan om hen te ondersteunen in de ontwikkeling van het bedrijventerrein.

Contact

Wil jij meedoen aan deze veiling of een kavel inbrengen? Neem dan contact op met Dreesz via pim@dreesz.com of bel naar +31 85 060 67 72.