Blogbericht

Dreesz locatie in Deventer

Geplaatst op 19-10-2020

Sinds Februari dit jaar is Dreesz naast het gebouw in Almelo ook erg druk bezig met het ontwikkelen van een tweede locatie in Deventer. Aan de Keulenstraat 9 in het Hanzepark gelegen zijn er moderne kantoorruimtes gerealiseerd. Hier hebben de eerste aantal ondernemingen hun intrede al gedaan!

De Dreesz Deventer Locatie heeft op de begane grond verschillende gloednieuwe kantoorunits. Ook zijn er ruimtes om te vergaderen, gratis koffie/thee en zit de broodbode tegenover het pand om lekker te lunchen. Ook komt Felix (Community Manager bij Dreesz) regelmatig langs om een evenement te organiseren op de Dreesz locatie zodat de mensen die bij het Dreesz Deventer kantoor werken elkaar beter leren kennen.

De 2e verdieping is vooralsnog helemaal leeg. Zo kan de eerstvolgende die geïnteresseerd is in een kantoor aan de Keulenstraat dit helemaal naar eigen wens inrichten. Dreesz zal hierbij intensief meewerken aan een mooi eindresultaat om dit proces nog meer te stroomlijnen.

Contact

Ben jij geïnteresseerd in een kantoorruimte aan de Keulenstraat in Deventer? Neem dan contact op via info@dreesz.com of bel naar +31 85 060 67 72 of kom langs voor een kop koffie!