Blogbericht

Een nieuw gezicht binnen Dreesz!

Geplaatst op 29-01-2021

Stage lopen bij Dreesz

In deze blog vertelt Mart Janssen over zichzelf, zijn komst bij Dreesz, hoe zijn eerste week is bevallen en kijkt hij vooruit naar zijn komende stageperiode.

Wie ben ik?

Mijn naam is Mart Janssen, ik ben 20 jaar en woon in Almelo. In mijn vrije tijd ben ik geregeld te vinden in de sporthal waar ik basketbal speel. Dit doe ik ondertussen alweer bijna 15 jaar met ontzettend veel plezier. Ook zit ik in de technische commissie van de vereniging. Hiernaast doe ik veel leuke dingen met familie en vrienden! Ik omschrijf mijzelf als een teamplayer, gedisciplineerd en leergierig.

Komst bij Dreesz

Op het Windesheim in Zwolle volg ik de opleiding Commerciƫle Economie en zit ik ondertussen in het tweede jaar. Dit betekent dat ik mocht beginnen met stage lopen en dat leek mij direct een goed plan, aangezien ik ondertussen wel klaar was met het online les vanuit huis. Na een LinkedIn post online te hebben gezet benaderde Pim Trommelen mij al heel snel en hieruit volgde het eerste gesprek bij Dreesz! De keuze was erg snel gemaakt wegens het erg jonge team, het creatieve concept van Dreesz en de groeipotentie die Dreesz heeft.

Eerste week bij Dreesz

Ik ben ondertussen al iets meer dan een week aan de slag bij Dreesz en het bevalt mij super goed! De eerste dagen veel uitleg gekregen, veel geluisterd en meegekeken. Daarnaast ook al veel verschillende ondernemers mogen ontmoeten in het sociale hart waar overigens een erg gezellig en ontspannen sfeer hangt! Niet alleen het team van Dreesz maar ook alle mensen bij de andere ventures in de studio van Entweder hebben mij goed ontvangen.

Komende stageperiode

Het komende half jaar ga ik mijn schouders onder het gehele gebied van de marketing zetten. Ook krijg ik de mogelijkheid om mijn kennis over de sales uit te breiden. Ik kijk erg uit naar het komende half jaar bij Dreesz waar ik veel ga leren en mijn steentje ga bijdragen aan dit mooie bedrijf!