Blogbericht

Flexibiliteit bij Dreesz!

Geplaatst op 04-02-2021

Dreesz biedt flexibiliteit in deze onzekere tijd

Dreesz ontwikkelt gebouwen waarin verschillende vormen van kantoorruimtes in én rondom een sociaal hart worden gebouwd. In het sociale hart zijn er faciliteiten om te lunchen, kun je koffie en thee halen en is er ruimte om te vergaderen. Samen met andere ondernemingen deel je deze faciliteiten terwijl je je werk in een eigen, moderne, afgesloten kantoorruimte doet.

In deze tijd heerst er veel onzekerheid en is het voor veel ondernemers moeilijk om te weten waar ze met hun onderneming zullen staan in de toekomst. Het aanbod van Dreesz sluit perfect aan op deze veranderde behoefte, Dreesz biedt flexplekken, units en flexible floors aan. Daarnaast is het mogelijk om je kantoorruimte op- of af te schalen.

Met flexibele contracten en gedeelde faciliteiten heb je veel minder vierkante meters nodig dan voorheen omdat er voldoende vergaderruimtes, ontvangstruimtes, koffie/thee en lunchruimtes aanwezig zijn. Daarbij bieden wij ook de mogelijkheid aan de ondernemers om te sporten of om zelfs hun haren te laten knippen.