Blogbericht

Werken voor ABN AMRO met een membership bij Dreesz

Geplaatst op 07-07-2020


Deze week introduceren wij een van members bij Dreesz Almelo. Zijn naam is Harut Khalstian, hij is 23 jaar oud en werkt bij de ABN AMRO.

Harut Khalstian

Harut werkt nu al 3 maanden bij Dreesz en huurt een flexplek in het sociale hart van Dreesz Almelo. Hij is woonachtig in Nijverdal en werkt vanuit Dreesz Almelo voor ABN AMRO, waar hij al 3 jaar werkzaam is. Voordat hij begon met werken voor ABN AMRO, heeft hij de opleiding bank en verzekeringswezen gevolgd. Tijdens deze studie heeft hij een half jaar ook al stage gelopen bij groot zakelijk ABN AMRO in Zwolle. Hier kwam hij erachter dat hij toch iets meer commercieel wilde doen, dus de volgende stap was junior account manager. Na een maand wist hij dat dit niet helemaal was wat hij wilde, en dat hij liever in het bankvak zat. Toen kon hij 2 dingen doen, of opnieuw beginnen met de opleiding bank en verzekeringswezen, of versneld een MBO diploma halen en aan het werk gaan. Hij heeft voor het 2e gekozen, en zodra hij klaar was met de opleiding heeft hij de ABN AMRO meteen weer gebeld om terug te komen.

ABN AMRO

Hij kon meteen bij de ABN AMRO aan de slag als zakelijk adviseur bij voornamelijk MKB bedrijven. Dit heeft hij voor een jaar gedaan en is daarna overgestapt naar ABN AMRO Digitals. Hier beheerde hij voornamelijk de social media van ABN AMRO waardoor hij veel contact had met (zakelijke) klanten en veel kennis op kon doen. Hierna is hij een coach geworden waar hij nieuwe collega’s opleidde voor het bijhouden van de zakelijke social media. Na die afdeling is ie overgestapt naar operations, een tak van debiteurenbeheer. Waar je kijkt naar bedrijven met schuden die failliet raken, en bij de schuldhulpverlener bij ABN AMRO terecht komt. Waar je vervolgens gaat onderhandelen met desbetreffende schulden.

Hij is net een maand begonnen met zijn nieuwe positie binnen de ABN AMRO waar hij witwastransacties en terroristische financieringen analyseerd. Dit gaat om het opsporen van zakelijke klanten van ABN AMRO waarbij zij het vermoeden hebben dat het geld in omloop van bedrijven wordt gebruikt om wit te wassen of het financieren van terrorisme. Zo’n onderzoek duurt een paar uur waarbij je in detail naar de transacties van de zakelijke klant kijkt.

Dreesz

Dit werk doet Harut bij Dreesz Almelo omdat hij niet meer naar het kantoor van ABN AMRO kan in verband met corona. Hij had thuis niet echt een kantoorsfeer en was minder productief tijdens het thuis werken, sinds dien werkt hij op een van de flexplekken van Dreesz. Hij vindt zelf dat er een comfortabele kantoorsfeer heerst in het gebouw wat de extra push geeft om toch gemotiveerd door te blijven werken.

Contact

Meer informatie over Dreesz en de ondernemers in onze gebouwen kun je op dreesz.com vinden. Ben je al geïnteresseerd in het huren van een flexplek, kantoorruimte of grotere vloer? Neem dan contact op via info@dreesz.com of bel naar +31 85 060 67 72.