Blogbericht

Het W5 event van Entweder!

Geplaatst op 17-02-2021

De groei, doelstellingen en het bouwen van een community binnen Dreesz!

W5 is een evenement van Entweder, hier mochten de vier proven ventures van Entweder, waaronder Dreesz een korte presentatie houden over het aankomende jaar. W5 staat voor wat, wie, waar, wanneer en waarom. Wanneer op deze vijf vragen een antwoord gegeven kan worden dan is de casus sluit baar.

Wie is Entweder?

Wat doet Entweder precies? De aanpak van Entweder is kenmerkend door de evolutie van de workspace en daarmee van de ventures. De ‘kinderziekten’ eruit halen en de ventures op het juiste pad zetten om vervolgens ze naar de volgende fase te brengen, is wat Entweder doet. Start-up’s worden scale-up’s die ‘het grote publiek’ kunnen gaan bedienen. Op dat moment worden de ventures naar de markt toe gebracht: klanten kunnen dan verder met het uitbreiden van deze ventures. Entweder gelooft namelijk dat je met doordachte ventures de workspace kunt laten evolueren tot een plek waar welvaart in balans komt met welzijn. Alle ventures worden door Entweder zelf opgestart en altijd in samenwerking met twee andere founders doorontwikkeld tot een proven, en daarmee verkoopbare, scale-up. Onder Entweder vallen vier sold ventures en vier proven ventures!

Dreesz

Vier proven ventures, vier presentaties die ieders vijf minuten duurden. Pim Trommelen en Felix Wolberink waren hier aan het woord voor Dreesz en de leidraad van de presentatie waren de vijf W’s. Dreesz bestaat op het moment uit twee locaties, Almelo & Deventer en biedt drie soorten producten aan: memberships, units en flexible Floors. Daarnaast hebben ze kort iets verteld over het community building wat plaats vind binnen de locaties van Dreesz. Community building moet ervoor zorgen dat alle ondernemers die werken op een Dreesz locatie met nóg meer plezier naar hun werk gaan!

De ambitie is om door te groeien in Almelo, hier is de vraag zo groot dat het aanbod schaars is geworden binnen het pand. De doelstelling is daarom ook om in het eerste half jaar van 2021 door te groeien met een derde pand!

Ben je benieuwd naar wat Entweder en haar proven ventures doen en willen bereiken? Bekijk dan deze video op de website van Entweder! https://www.entweder.vc/w5/