Blogbericht

Hoe richt jij jouw kantoor modern in?

Geplaatst op 28-09-2021

Iedereen wil een kantoor dat efficiënt ingedeeld is waar je fijn kan werken. Daarnaast is een moderne kantoorinrichting een stijl wat we veel voorkomend zien. Een moderne inrichting is al vrij eenvoudig te regelen. In deze blog geven we je een aantal tips en inspiratie om vooruit te komen met je kantoorinrichting!

Allereerst beginnen we met veel daglicht. Hoe meer daglicht, hoe beter! Licht maakt namelijk iedereen productiever en daarnaast zorgt daglicht niet alleen voor betere werkprestaties, maar geeft een kantoor ook een moderne look. Ook is goede verlichting belangrijk bij een moderne kantoorinrichting. Hoe unieker hoe beter. Kies sfeer- en werkverlichting die zowel mooi als efficiënt is!

Gebruik als basis alleen basic kleuren. Hieronder vallen wit, zwart en grijs. Deze kleuren vormen de basis en kan je aanvullen met kleuraccenten van de kantooraccessoires! Voeg bijvoorbeeld een uitspringende kleur vloerkleed, bank of stoel toe. Dit geeft juist een mooi contrast met de neutrale basis.

Donkere, hokkerige kantoorruimtes zijn verleden tijd! Het kantoor hoort een plek te zijn waar je inspiratie kan opdoen met een open sfeer waar je met andere mensen in contact komt. Waarom zou je dan de deuren en of muren nog afschermen met dichte deuren en wanden. Kortom openheid is een musthave in jouw moderne kantoorinrichting, dus glazen deuren en wanden! Dit bevordert ook nog eens de hoeveelheid daglicht in jouw kantoor.

Hoe flexibeler, hoe beter! De flexibele werkplekken zijn in deze tijd niet meer weg te denken. En hiermee dus ook niet in jouw kantoorinrichting. Deze flexibelle werkplekken zijn dus zo ingericht dat iedereen met zijn laptop hier kan werken. Wees zo creatief mogelijk en probeer de indeling zo vrij mogelijk op te zetten. Ook is het fijn om Phoneboxen toe te voegen waar jij rustig een telefoontje in kan plegen!

Als laatste is het van belang dat je een modern kantoor inricht waar jij inspiratie uithaalt! Creëer daarom interactieve ruimtes met verschillende zit- en ontspan mogelijkheden. Bijvoorbeeld een leuke zithoek of een tafelvoetbal- of tafeltennistafel in de ruimte. Overleg dit ook met jouw medewerkers, wat vinden zij het leukste om tussen het werken door te doen!

Bij Dreesz hebben we ervoor gezorgd dat alle vergaderruimtes voorzien zijn van een glazen deur en of glazen wanden. Ook zijn er grote ramen aanwezig waardoor er veel licht inval is. Daarnaast hebben wij ervoor gekozen om de basis te houden bij zwart, wit en grijs en aangevuld kleurrijke accessoires. Er zijn in het sociale hart meerdere zitjes gecreëerd om te lunchen, relaxen of vergaderen en op elke verdieping is een lounge set geplaatst. Als aankleding zijn er veel planten toegevoegd om het buiten meer naar binnen te halen!