Blogbericht

Maak kennis met: Financieringsgilde Twente

Geplaatst op 19-10-2021

Hanneke Oude Elberink heeft na haar jarenlange bankervaring ervoor gekozen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan op het gebied van mkb-advies en het geven van financiële trainingen!

‘’Ik heb hart voor de ondernemer en zijn onderneming, ben een verbinder en heb de nodige ervaring met financiële vraagstukken’’

Samen met Bart Zwerink (Enschede) en Patrick Roessink (Hengelo) regelen zij met Financieringsgilde Twente iedere mkb-bedrijfsfinanciering. Met haar Twentse roots, netwerk en analytisch vermogen leeft zij zich in iedereens specifieke situatie en probeert ze een passend advies te geven!

De maand oktober staat duurzaamheid centraal! In onderstaand overzicht de door de UN (United Nations) opgestelde duurzame ontwikkelingsdoelstellingen.

Kijk eens op welke van de 17 doelen jij als ondernemer misschien al een bijdrage levert? Wil je verder investeren in verduurzaming en heb je daar een financiering voor nodig, ook daarmee kunnen we helpen. Via verschillende geldverstrekkers is er bijvoorbeeld soms korting op het tarief mogelijk of zijn de financieringsmogelijkheden ruimer.