Blogbericht

Meubilair van Dreesz

Geplaatst op 02-02-2021

Meer dan alleen een kantoor!

Dreesz staat voor een full service kantoorpakket wat een plek is tussen werkomgeving en woonomgeving in. Hierbij is de keuze van meubilair ontzettend belangrijk. Het sociale hart in Almelo zorgt ervoor dat ondernemers met elkaar in contact komen. Dreesz maakt deze plek aantrekkelijk door te kiezen voor veel groen, verschillende lounge plekken en een stoere bar waaraan geluncht kan worden!

Vroeger was het kantoor de plek waar je van 9 tot 5 achter je computer zat, maar dit verandert in een plek waar je wil zijn. Een plek waar meer gebeurt dan alleen werken. Daarom creƫert Dreesz op elke verdieping verschillende plekken om te ontspannen, brainstormen of te vergaderen. Dit is op een creatieve manier vormgegeven door middel van belboxen, vergaderunits en fijne loungebanken.

Er is bewust gekozen voor een moderne en eigentijdse inrichting, we brengen namelijk gemiddeld meer tijd door op kantoor dan thuis op de bank. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om op vrijdagmiddag te genieten van een vrijdagmiddagborrel!