Blogbericht

Net zo gemakkelijk een vergaderruimte boeken als een hotelkamer via booking

Geplaatst op 08-07-2021

Wij houden ons vast aan de formule dat de traditionele grenzen tussen werken, vergaderen, leren en thuis aan het verdwijnen zijn. Daarom geloven wij in een hybride platform voor ondernemen, ontmoeten en onderwijs, maar ook zeker voor ontspanning. De inpandige sportschool is hier een uitermate goed voorbeeld van. Sinds een paar weken is het ook mogelijk om een kantoor, werkplek of vergaderruimte online te boeken!

De nieuwe tool is een handige toevoeging aan ons assortiment. Iedereen kan nu heel makkelijk via onze website een service boeken. Het werkt als volgt, je pakt je telefoon, gaat naar de website, kiest één van onze services en je hebt het volgende uur een kantoor, werkplek of vergaderruimte geboekt die perfect aansluit op wat je op dat moment nodig hebt! Op het moment wordt het al door verschillende bedrijven, studenten en scholen gebruik van gemaakt. We kregen al veel aanvragen, mensen willen elkaar ontmoeten en elkaar weer zien.

Ook merken we dat het kantoor steeds meer een ontmoetingsplek wordt. Niet een ruimte waar je van negen tot vijf je werk doet. We boden al de mogelijkheid om een kantoorruimte voor één dag te huren, maar het online boeken van een vergaderruimte maakt het nog flexibeler. Je kan zelf een tijdslot aanvinken, boeken en vastleggen. Vroeger ging je kijken, kreeg je een rondleiding en moest je wachten op de overeenkomst. Dat is verleden tijd! Bij ons boek je een kantoor, werkplek of vergaderruimte net zo makkelijk als een hotelkamer via booking. Je kan zelf de startdatum en de looptijd invullen en het contract wordt automatisch aangemaakt. Als laatste teken je het contract digitaal.

Via onze website showen we meerdere ruimtes. Er is duidelijk te zien wat je huurt, met een lijst van faciliteiten wat er bij zit. Het maakt het allemaal heel laagdrempelig. Zo kunnen we Almelo nog meer aanbieden. Wij zitten gevestigd midden in het centrum van Almelo en dus ook een toplocatie voor trainingen en workshops.