Blogbericht

Technologie & Dreesz!

Geplaatst op 09-03-2021

Proptech

De wereld verandert en Dreesz verandert mee, we hebben het over de technologische ontwikkelingen binnen het bedrijfsverzamelgebouw. Een normaal slot in de deur, het bekijken van de temperatuur op een thermostaat of het reserveren van een vergaderruimte via de receptie is niet meer van deze tijd, daarnaast is het hebben van een fysieke receptie verleden tijd!

App

Dreesz gebruikt veelal één app, namelijk de app van Skepp. Met de app van Skepp worden alle sloten bediend binnen de panden van Dreesz. Elke ondernemer heeft hiermee toegang tot de voor-en achterdeur, tot de gemeenschappelijke ruimtes en tot je eigen kantoor! Deze app is gemakkelijk te bedienen door verbinding met bluetooth en het elektronische slot in de deur. De voordelen van deze elektronische sloten zijn: 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte, geen fysieke sleutel meer die je kan kwijtraken en ook heb jij zelf inzicht in wie jouw kantoor betreedt!

In de app zijn nog vele andere mogelijkheden. Zoals het reserveren van vergaderruimtes, het reserveren van een bezoekersparkeerplaats wanneer je een klant ontvangt of het inzien van de temperatuur in je kantoorruimte. Via de agenda in de app zie je in één overzicht of de vergaderruimte of bezoekersparkeerplaats al gereserveerd is.

Receptie zuil

‘Vroeger’ werd de taak van een receptionist ingevuld door een persoon, maar bij Dreesz wordt dit ingevuld door een digitale receptie. Deze receptie zuil staat in de centrale hal, wanneer je gevestigd bent in een pand van Dreesz komt jouw onderneming op de receptie zuil te staan en kunnen bezoekers zich daarop aanmelden. Zij doen dit gemakkelijk door jouw onderneming aan te klikken en vervolgens op de naam te klikken waarmee ze een afspraak hebben. Jij krijgt dan een oproep op jouw mobiele telefoon. Wanneer deze bevestigd wordt, krijgt de bezoeker te zien dat hij plaats kan nemen in het sociale hart en dat jij onderweg bent! Gemakkelijker kan het haast niet, toch?

Stapje voor stapje maken wij het door middel van technologie steeds gemakkelijker voor onze ondernemers en voor onszelf!