Blogbericht

Van Zutphen Kant Hollema Advocaten

Geplaatst op 03-05-2021

Je kan het een unieke samenwerking noemen, drie advocaten met eenieder meer dan 25 jaar ervaring in de advocatuur! Vanaf 1 december 2019 zijn Harry van Zutphen, Dick Kant en Jelle Hollema samengevoegd tot VZKH Advocaten. Deze mooie samenvoeging is ontstaan doordat ze elkaar kenden vanuit het verleden en natuurlijk tegenkwamen in de rechtbank.

Ervaren advocaten

De combinatie maakt VZKH Advocaten uniek, Harry richt zich op het arbeidsrecht, fiscaalrecht en migratierecht. Dick houdt zich bezig met strafrecht, aansprakelijkheids- en contractenrecht, insolventierecht en bepaalde onderdelen van het personen- en familierecht. Ook is Dick jarenlang curator geweest in faillissementen. Binnen VZKH is Jelle gespecialiseerd in het huurrecht, vastgoedrecht, contracten- en aansprakelijkheidsrecht, ondernemersrecht en arbeidsrecht. Daarnaast richten ze zich alle drie op het ondernemersrecht. Alles zit onder één dak, door deze specialisme kunnen zij iedere cliënt helpen!

‘’Big is not beautiful’’. Door een kleine organisatie te blijven, vindt de directe communicatie erg snel en gemakkelijk plaats. Het werkt effectiever, gemakkelijker en hebben nu meer inzicht in het totaaloverzicht van de klant. ‘’We doen ons werk met veel passie en enthousiasme, zonder dat kan je het ook niet lang volhouden in de advocatuur’’.

Dreesz

Wij zijn in contact gekomen met Dreesz via een andere huurder bij Dreesz. Toen we op bezoek waren bij Dreesz raakten we aan de praat met Pim Trommelen en daarna is het balletje gaan rollen. Nu, een tijdje verder, is alles al geregeld en kan de verhuizing bijna beginnen!

De reden dat wij naar Dreesz komen is eigenlijk heel simpel. Doordat we nu niet op dezelfde verdieping zitten is de interne communicatie lastig. Bij Dreesz komen we met zes units naast en tegenover elkaar te zitten waardoor dat probleem heel makkelijk opgelost is! Hierdoor zijn de lijntjes nog korter en zal de communicatie nog eenvoudiger plaatsvinden.

Het fijne is ook dat we nog steeds schuin tegenover de rechtbank zitten, want dat is erg belangrijk voor ons. Daardoor kunnen we gemakkelijk op en neer lopen naar de rechtbank en is ook de binnenstad nog steeds erg dichtbij.

Daarnaast biedt Dreesz ontzettend veel mogelijkheden. Zo heeft Dreesz verschillende meeting rooms en gaat Dreesz erg met de tijd mee d.m.v. een handige app die te bedienen is via iedere smartphone. Dreesz is daarom een ideaal kantoor voor ons!