Blogbericht

Waarom is het belangrijk om een kantoor te huren waarbij jij de ruimte hebt om naar buiten te gaan?

Geplaatst op 05-10-2021

Als onderneming zijnde is het welzijn van jou en jouw werknemers erg belangrijk. Denk hierbij aan comfortabel meubilair, juiste klimaatbeheersing en planten op het kantoor. Hoe goed het ook binnen voor elkaar kan zijn, het is ook belangrijk dat je af en toe even naar buiten kan gaan. Om even in de zon te ontspannen, te lunchen of om een vergadering te houden. In deze blog geven we je een aantal redenen waarom het belangrijk is om een kantoor te huren waarbij er ruimte is om naar buiten te gaan!

Tegenwoordig brengen we bijna 90% van onze werktijd binnen door, zonder frisse lucht. Het is daarom goed om minimaal elke dag een kwartier tot half uur buiten te zijn. Even een pauze nemen in de buitenlucht of afstand nemen van het werk is goed voor je. Het is daarom belangrijk dat er een buitenruimte is waar je even kan ontspannen.

Ook is het zo dat de creativiteit wordt verhoogd wanneer je even naar buiten gaat om een frisse neus te halen. Door speciale werkplekken te creëren met tafeltjes en bankjes nodigt het sneller uit om buiten te werken, te brainstormen of een overleg te laten plaatsvinden. Bij Campus CeeCee is bijvoorbeeld in Enschede is een dakterras gecreëerd waarbij er een jeu-de-boulesbaan is gemaakt en er veel ruimte is om te ontspannen.

Bij Dreesz Almelo hebben wij een buitenterras waarbij er verschillende loungebanken en picknicktafels aanwezig zijn waar jij kan ontspannen of werken. De gehele ochtend is er schaduw en in de middag kan je heerlijk genieten van de zon. Ook is het gezellig om op vrijdagmiddag de VrijMibo te organiseren in de buitenlucht! Bij Campus CeeCee in Enschede is er een groot dakterras met kas gerealiseerd waar je heerlijk kan genieten van de zon. Ook bij Campus Delta zijn er onlangs picknicktafels geplaatst waar jij kan lunchen, vergaderen of tussen het werken door relaxen.