Impressie

Faciliteiten & voorzieningen

Vlak naast de A1

24/7 toegankelijkheid

PropTech

OV toegankelijk

KVK-inschrijving

Bushalte voor de deur

Wifi

Parkeergelegenheid

Elektronische sloten

Postadres

Beschikbaarheid

Informatie en beschrijving

Informatie

Bij Dreesz Deventer zijn er gloednieuwe kantoorunits ontwikkeld aan de Keulenstraat 9. Deze kantoorruimtes verschillen van grootte en kunnen naar eigen stijl en wens ingericht worden. In Deventer zijn er al Dreesz kantoorruimtes beschikbaar vanaf 31 m2 voor maar €399,- per maand 'all-in'. Geen service kosten, geen extra hospitality kosten, wel gebruik van alle Dreesz faciliteiten op de locatie. De eerste, tweede, derde en vierde verdieping bij Dreesz Deventer zijn al compleet verhuurd.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen

Community

Dreesz staat voor community. Voor Dreesz is het belangrijk dat de ondernemers in het pand met elkaar in contact komen en dat er een platform is waar zij met elkaar kunnen netwerken. Er is voor elk kantoorpand van Dreesz een LinkedIn groep waar alle mensen die gebruik maken van de Dreesz faciliteiten in zitten. In deze groep kan je om adviezen vragen, anderen tips geven en jezelf en jouw onderneming goed op de kaart zetten. In de wandelgangen kun je met andere ondernemers praten over jullie ondernemingen en hoe het daarmee gaat. Doordat je de faciliteiten in het kantoor deelt met anderen, is het contact laagdrempelig en kom je sneller in aanraking met allerlei leuke ondernemingen!

Faciliteiten

De faciliteiten van Dreesz Deventer zijn voor alle huurders beschikbaar. Je kunt je eigen werktijden bepalen, het pand is namelijk voor members 24/7 toegankelijk. Ook beschikt het pand over verschillende technologische toepassingen die het de ondernemers en bezoekers gemakkelijker maakt. Zo staat er bij de entree een receptiezuil met een 22” touchscreen waarmee bezoekers in contact kunnen komen met het bedrijf dat ze willen bezoeken, zijn alle deuren voorzien van elektronische sloten die via een smartphone app te openen zijn, kunnen alle vergaderruimtes geboekt worden via diezelfde app waarna de reservering verschijnt op het bookingdisplay en nog veel meer! Er is een Broodbode aan de overkant van het pand waar je elke dag lekkere lunch kan krijgen.

Huren bij Dreesz Deventer?

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag een rondleiding inplannen bij Dreesz Deventer?

Kijk hieronder naar de beschikbaarheid van kantoorunits, werkplekken of grotere metrages en neem contact op met iemand van het Dreesz team om een afspraak in te plannen!


Inrichten